پایان مذاکرات «دشوار» روسیه و اوکراین در ژنو ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا 

ظریف راهی تهران شد

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر به ۲ کشور آسیایی بنگلادش و اندونزی و رایزنی با مقامات این کشورها راهی تهران شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که سه شنبه بعدازظهر ۱۲ شهریورماه در رأس هیاتی به منظور سفر به دو کشور آسیایی بنگلادش و اندونزی و در مقصد اول این سفر راهی داکا پایتخت بنگلادش شد پس از رایزنی و دیدار با مقامات این دو کشور راهی تهران شد.

 

 رئیس دستگاه دیپلماسی در مدت دو روز حضورش در داکا ضمن دیدار با نخست وزیر، با وزیر خارجه و رئیس مجلس بنگلادش دیدار و صبح پنجشنبه ۱۴ شهریور در نشست مجمع کشورهای حاشیه اقیانوس هند شرکت و سخنرانی کرد.

 

ظریف در پایان این سفر راهی جاکارتا شد و در مدت حضور در اندونزی این کشور واقع در جنوب شرق آسیا با خانم رتنو مرسودی همتای اندونزیایی ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات جهان اسلام به ویژه اوضاع فلسطین و تحولات منطقه و آخرین روند برجام را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

 

وی در هفته های اخیر سفرهایی به قطر، کویت، فنلاند، سوئد، نروژ، فرانسه، چین، ژاپن، مالزی و روسیه داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر